Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Den danske sommer giver udfordringer på mange udendørs attraktioner. Emilie på 17 år er stadig ikke dukket op, og eftersøgningen fortsætter. Bornholms kantarelhøst er skuffende i år, og det skyldes, at vejret simpelthen har været for tørt.

Danmark Rundt - 22. juli

Den danske sommer giver udfordringer på mange udendørs attraktioner. Emilie på 17 år er stadig ikke dukket op, og eftersøgningen af hende fortsætter. Bornholms kantarelhøst er skuffende i år, og det skyldes, at vejret som det eneste sted i landet simpelthen har været for tørt.
22/7/2016