Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 22. december

Selv om Michael Møller Sørensen har fanget en indbrudstyv på fersk gerning med sit overvågningskamera, har politiet ikke sendt en patrulje ud. Ulovligt nytårsfyrværkeri er populært som aldrig før, og på Facebook er det nemt at komme i nærheden af. Og så hjælper en kvinde fra Haderslev andre gennem Facebooksiden Næstehjælperne Sydjylland.
22/12/2016