Serie
Danmark Rundt

Danmark Rundt - 22. august

Fremtidens huse bliver mere og mere intelligente - fyldt med moderne teknologi, der holder øje med vores forbrugsvaner. I Frederikshavn tør de at satse, og det har fået turisterne til at strømme til, men hvad er opskriften? Og i Gammel Rye er borgerne gået sammen om at yde et lån til byens eneste tilbageværende dagligvarebutik.
22/8/2016

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.