Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt

Vi skal møde Bjarne Riis, som har ambitioner på vegne af de unge kvinder i Team BMS Birn, der lige nu forbereder den nye sæson. Vi skal også stifte bekendtskab med et nyt dansk alternativ til den spanske Camino, som skal trække vandrefolket til Syddanmark. Og så skal vi se nærmere på et skuespil, der vedkommer alle, fordi det handler om noget så simpelt og kompliceret som det at være menneske.
13/1/2017