Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt

Vi er med, når der produceres musikinstrumenter af naturmaterialer på Bornholm. Vi skal også møde hundene Raider og Rickey, der er gået i skarp træning frem imod årets konkurrencer. Og så skal vi med på en efterskole, hvor sundheden er en naturlig og vigtig del af den ellers stillesiddende e-sportsundervisning.
12/1/2017