Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt

Odenses tre musikkorps er i fare for at måtte lukke - og det kan vise sig at blive kritisk for byens fremtidige musikermiljø. Iværksætteriet blomstrer på Bornholm, men de nye virksomhedsejere har brug for al den støtte og opbakning, som kommunen kan mønstre, når de kaster sig ud i livet som selvstændige. Og så skal vi med frivillige på juletræsindsamling flere steder i landet.
6/1/2017