Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt

Vi besøger en helt særlig afdeling hos LEGO med ansatte, der er blevet en del af arbejdsmarkedet på deres egne præmisser. Lokale fællesskabsprojekter spirer i Danmark, og i Snertinge på Nordvestsjælland er den lokale dagligvarebutik ikke bare blevet reddet - den er også vokset til dobbelt størrelse. Og så skal vi se på en Georg Georgløs hat, der kan noget helt særligt.
5/1/2017