Serie
Danmark Rundt

Danmark Rundt

Kirsten Olsen er frustreret, for i flere år har hun og en række beboere i Sindal siddet og frosset. Deres boliger er nemlig ikke blevet vedligeholdt. Den frygtelige version af influenzaen, mandeinfluenza, er en sygdom, som er forbeholdt mænd. Og det er ikke nogen spøg, når din mand pylrer. Og så skal vi møde Mogens Munck, som ikke kan søge erstatning for, at hans kone har mistet evnen til at tale efter en blodprop.
4/1/2017

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.