Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt

Vi skal møde en kvinde, der er ramt af Alzheimers sygdom og er rigtig glad for et tilbud til yngre mennesker, der hedder Nye Spor. Men nu er det slut, da der ikke er flere penge til projektet. Danmarks mindste kirke er nu endelig efter 10 års renovering blevet genindviet. Og så får Cremekongen Ole Henriksen sin egen musical. Mød komponisten bag musikken i Danmark Rundt.
2/1/2017