Serie
Danmark Rundt

Danmark Rundt

I Danmark Rundt skal det handle om, at danske unge for alvor har fået øjnene op for snus. Vi skal også møde en kvinde, der går meget op i ridning. Men forleden stjal tyve hendes opsparing til en ny hest, og nu har hun fået uventet hjælp. Og så tager vi en tur i bølgen blå - windsurferne havde forleden perfekte, men dog noget vilde forhold ved Vesterhavet.
25/4/2016

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.