Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I weekendudgaven af Danmark Rundt: Strandede lastbiler langs vejene i Jylland får 3F til at rette skarp kritik mod vognmænd. Tag med på shopping med Badehotellets kostumier, og se hvilke dyr der slap ud, da Sashia ikke fik lukket en låge ordentligt.

Danmark Rundt

I weekendudgaven af Danmark Rundt skal det blandt andet handle om strandede lastbiler langs vejene i Jylland, der får 3F til at rette skarp kritik mod vognmænd. Du kan også komme med på shopping med Badehotellets kostumier og se, hvorhenne der findes skjulte retro-skatte. Og så skal vi se, hvilke dyr der slap fra Sashia, da hun ikke fik lukket en låge ordentligt.
23/4/2016