Serie
Danmark Rundt

Danmark Rundt

I Danmark Rundt skal det blandt andet handle om 200 venstrefløjsaktivister fra Danmark, Sverige og Tyskland, der gjorde sig selv til grænseoverløbere i protest mod den danske grænsekontrol. Amatørgeologer var helt i det røde felt under fossiljagt på Bornholm, og allerede på førstedagen fandt de danekræ. Og så har kolonihaveejere i Odense Kommune hyret den kendte Christiania-advokat Knud Foldschack til at tale deres sag.
2/5/2016

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.