Serie
Danmark Rundt

Danmark Rundt

I Danmark Rundt tager vi til Hvalsø, hvor et nyt folketræf skal sætte fokus på, hvordan vi passer bedst på vores fælles jord. Gennem projektet High Five hjælper en virksomhedsdirektør tidligere kriminelle tilbage på ret kurs. Og så fortæller Frede Farmand om de voldelige og seksuelle overgreb, han var udsat for som børnehjemsbarn.
7/8/2020

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.