Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt

I Danmark Rundt skal det blandt andet handle om, at unge kvinder fra Syd- og Sønderjylland har opdaget, at deres navne optræder på en russisk hjemmeside, hvor mænd køber og bytter nøgenbilleder. Der var både nye og garvede kørere bag rattet, da Bornholms Motorsport kørte folkeræs i Skarpeskade. Og så skal vi møde svømmelegenden Susanne Nielsson, der har mistet uerstattelige OL- og VM-medaljer under et indbrud.
28/4/2016