Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt

I Danmark Rundt skal vi møde en kvinde, der vil hjælpe de mange flygtninge. Et nyt projekt i Gribskov Kommune vil nemlig tage folks baghave i brug. Bådværftet Tuco Marine i Fåborg har stor succes med en særlig letvægtsbåd, og nu har EU valgt at støtte det fynske projekt. Og så skal vi møde Alex Ellinghaus, som fik sig lidt af en overraskelse, da han købte et tog i Den Blå Avis.
22/4/2016