Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt i dag: Syd- og sønderjyske borgmestre har været på charmeoffensiv på Christiansborg. Konfirmationsfester er blevet så dyre, at mange ikke kan følge med. Og så har en udenlandsk lastbilchauffør været strandet ved en motorvejsafkørsel.

Danmark Rundt

I Danmark Rundt handler det blandt andet om, at syd- og sønderjyske borgmestre havde alle argumenterne på plads, da de var på charmeoffensiv på Christiansborg. Det handler også om, at konfirmationsfester er blevet så dyre, at mange ikke kan følge med. Det vil en sognepræst nu gøre noget ved. Og så har endnu en udenlandsk lastbilchauffør været strandet i mere end en uge ved en dansk motorvejsafkørsel.
21/4/2016