Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt

I Danmark Rundt i dag: Det vrimler med fotoglade turister blandt de mange smukke kirsebærtræer på Bispebjerg Kirkegård, og de færreste tænker over at overholde gravfreden. Et såkaldt tryghedshotel er åbnet i Randers, hvor der er plads til de ældre, der ryger ind og ud af sygehusene. Og så følger vi jazzsangerinden Sinne Eeg på en særlig dag, der ender på Amalienborg.
19/4/2016