Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 21. september

De kan noget i surferparadiset i Klitmøller og i den lokale Nationalpark, og det har skabt udvikling for erhvervslivet og masser af jobs i Thy. Vi skal også en tur til Aalborg, som blandt andet bruger husfacader til at skabe enorme kunstværker, der bidrager til at gøre byen til en oplevelse. Og så skal vi omkring Silkeborg hvor man - i forbindelse med motorvejsudgravningen - er stødt på lidt af en arkæologisk sensation.
21/9/2016