Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt i dag: I Nordjylland bruger politiet nummerpladescannere. Jagten på konfirmationskjolen er allerede gået i gang. Og så spillede Skjern oldboys pokalfinale mod AGF.

Danmark Rundt - 21. oktober

Vi skal til Nordjylland, hvor det er blevet noget lettere for politiet at få øje på lovovertrædere. Jagten på konfirmationskjolen er allerede gået ind, selvom der er mere end et halvt år til de første konfirmationer. Og så skal vi med til pokalfinale med Skjerns oldboys-hold mod AGF.
21/10/2016