Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 21. november

Vinterens frost og kulde driver musene indenfor i varmen, og det er sjældent populært hos os to-benede. Danske unge drikker alt for meget alkohol, men nu skal oplysningsvideoer lavet af gymnasieelever hjælpe til at sætte en prop i flasken. Og så skal vi en tur til Odsherred til litteraturfestival for børn og unge.
21/11/2016