Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt i dag: Kæmpeåen ved Rutsker på Bornholm skal genetableres. Højttalervirksomheden Dynaudio har bygget et nyt lydlaboratorium til mange millioner kroner. Og så køber vi danskere hellere nyt end brugt, når det gælder julegaver.

Danmark Rundt - 21. december

Vi skal se nærmere på Kæmpeåen på Bornholm, som nu skal om-etableres, så den kommer tilbage til sin oprindelige form - til gavn og glæde for miljøet. Vi skal også besøge en højttalervirksomhed, som har bygget et nyt lydlaboratorium i absolut verdensklasse. Og så skal det handle om, at vi danskere helst køber nyt, når det kommer til julegaver - til trods for vores store glæde ved genbrug.
21/12/2016