Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt skal vi blandt andet møde Marianne Højgaard Jensen, der dagligt ryger cannabis. Det gør hun ikke, fordi hun vil være skæv, men fordi hun har stærke smerter. Og så skal det handle om en særpræget ordning, der gør, at en vindmølleejer i Vildbjerg faktisk tjener flere penge, når hans vindmølle står stille. Og så besøger vi en flygtningefamilie, der er blandt de 108 flygtninge, der nu bor på en campingplads i Østjylland.

Danmark Rundt

17/12/2015