Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt skal det blandt andet handle om, at julens vandmasser har været årsag til, at 75.000 liter vand måtte pumpes væk, da et kraftigt regnvejr oversvømmede haveforeningen Åhaverne ved Nykøbing Falster. Det skal også handle om, at flygtningestrømmen udfordrer kommunerne til at få flygtningene i arbejde. Men i Haderslev Kommune har de stor succes med, at flygtninge forsørger sig selv. Og så skal det handle om, at det milde og lange efterår har øget bestanden af rotter, og nu får vinterkulden dem til at trække indenfor.

Danmark Rundt

7/1/2016