Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt skal vi blandt andet møde to iværksættere, der er vendt hjem til fødeøen Bornholm med en god idé. Nexøs gamle vandværk skal nemlig omdannes til kildevandsfabrik. Vi skal også møde Bjørn Graae, som har nervesygdommen ALS, og nu hjælper hans kone ham med et usædvanligt projekt, hvor han skriver sine erindringer med øjnene. Og så kigger vi indenfor i den kommende Niels Bohr-bygning, hvor studerende og forskere kommer til at beskæftige sig med alt mellem himmel og jord.

Danmark Rundt

1/1/2016