Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt skal det blandt andet handle om, at forældre er alt for slappe, når det gælder at holde øje med, hvordan deres børn omgåes fyrværkeri. Alt for mange børn ender nemlig i denne tid på øjenafdelingernes operationsgange. Det skal også handle om, at planerne om at bygge nye lejeboliger ovenpå kirkegården ved det psykiatriske hospital i Aarhus skaber voldsom debat. Og så har den pensionerede astronom Holger Pedersen gjort et helt særligt fundt i kælderen under Niels Bohr Instituttet.

Danmark Rundt

23/12/2015