Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt skal det blandt andet handle om, at førstegangsfødende på Sygehus Nord i Aalborg har kunnet nyde et ophold på barselshotellet, der er tilknyttet til sygehuset. Men de skal nyde det, mens de kan, for det varer ikke ved. Vi skal også med til en helt særlig julefrokost for ledige med stand-up, snak og plads til grin. For når man er udenfor arbejdsmarkedet, mister man ikke bare sit job. Og så skal det handle om skolerobotter, for i Aalbæk i Nordjylland kan du nu få en robot til at gå i skole for dig, hvis du er langtidssygemeldt fra din skole.

Danmark Rundt

14/12/2015