Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt skal det blandt andet handle om, at en brugt færge fra Norge betyder, at en ny hurtig færgerute mellem Samsø og Aarhus pludselig er tæt på at blive en realitet. Det skal også handle om. at børn skal vågne trygge op efter en operation, og det skal særlige opvågningsstuer hjælpe med. Og så skal det handle om et nyt koncept, der skal nedbringe madspildet i de danske restauranter, hvor restauranter og caféer kan melde sig til en ordning, så maden ender i maven og ikke i skraldeposen.

Danmark Rundt

28/12/2015