Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt skal det blandt andet handle om, at honninghøsten for det kommende år muligvis er i fare på grund af vinterens lune vejr. Det skal også handle om, at idræt er for alle uanset, om man er handicappet eller ej. Sådan er det på en skole i Ringsted, og det hitter. Og så skal vi besøge et ægtepar, som har svært ved at sælge deres hus, da nabohuset nemlig er udbrændt.

Danmark Rundt

6/1/2016