Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I dagens Danmark Rundt, kan du møde Dirk. Han er en hjemløs robot, der sætter gang i både smilebånd, tanker og debat. Normalt forbinder man bil-løb med fart og hurtige biler. Men i Eco-rally handler det om at bruge MINDST benzin. Louise er verdensmester i at tænke positivt. På trods af 25 operationer og kroniske smerter - finder hun alligevel plads til livsglæden.

Danmark Rundt

24/5/2015