Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Alle ugens syv dage byder Danmark Rundt på de bedste, sjoveste og mest tankevækkende regionale historier. I denne udgave af Danmark Rundt byder vi på Rom fremstillet i det nordjyske. Vi skal også se nærmere på fænomenet bikini-fittness der lige nu hitter blandt unge piger og så besøger vi de skrå brædder i Odense - sådan helt bogstaveligt.

Danmark Rundt

23/2/2015