Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I dagens Danmark Rundt, kan du bl.a. komme med til Holbæk, hvor der var uhygge og død i luften, da et lidt utraditionelt motionsløb forleden blev afviklet i byen. I kan også møde Thor Ryom som fik en alt for tidlig start på livet. Det har til tider været svært, men sang og musik har hjulpet ham igennem. En metaldetektor har ændret Bent Rasmussen liv - både fordi den har gjort et helt sensationelt arkæologisk fund - og fordi den har givet ham hans bror tilbage.

Danmark Rundt

25/5/2015