Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I dagens Danmark Rundt, skal vi følge i hælene på en lille gruppe danskere, som forleden fik mulighed for at komme helt tæt på dronning Margrethe. For Jeannie Mortensen er kongen i følge hende, soulmusikeren James Brown, - hun er megafan, og så tager vi sidst i udsendelsen en tur til Rostock Zoo for at hente Lars, som er en ny isbjørn til Ålborg zoo. Se med senere....

Danmark Rundt

15/4/2015