Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Hospitalssystemet behøver ikke være "sygt". Det viser et projekt på Glostrup Hospital. Dronningen får æren af en akvarel, hun ikke har malet, så nu går jagten ind på at finde frem til kunstneren bag. Og så er Tørring Gymnasium ramme for den nye danske ungdomsserie Hedensted High. Den bliver ikke sendt i fjernsynet, men som den første serie herhjemme bliver den streamet på nettet. Se med i Danmark Rundt.

Danmark Rundt

6/10/2015