Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt i dag: På Varde Bibliotek kunne man forleden låne et menneske. Insekter avlet som fødevarer er en ny form for landbrug. Og så er ryste-sammen-lege for mange gymnasieelever for grænseoverskridende.

Danmark Rundt - 2. september

På biblioteket i Varde kan man ikke bare låne gode bøger - men forleden kunne man også låne et menneske. Insekter avlet som fødevarer er en ny form for landbrug, og miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen sætter tænderne i det proteinholdige kravl. Unge gymnasieelever bruger tid på at blive rystet sammen socialt, men ryste-sammen-legene er for mange grænseoverskridende.
2/9/2016