Serie
Danmark Rundt

Danmark Rundt - 2. juni

I Danmark Rundt skal vi blandt andet omkring historien om, at folk fra Hjemmeværnet nu skal til at aflaste politiet i forbindelse med den øgede grænsekontrol - og de er helt klar. Nye krav til opstaldning af heste kræver så omfattende renoveringer, at mange rideskoler risikerer at måtte lukke. Og så behøver det slet ikke at være kedeligt at give ungerne og sig selv bedre kondi. Den daglige omgang motion kan nemlig antage mange forskellige og sjove former.
2/6/2016

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.