Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 2. december

En løbeklub i Odense stiller raske ben til rådighed for dem, der har svært ved selv at løbe en tur. I Jammerbugt er der for mange unge, der sniffer lightergas - det prøver man at stoppe ved at flytte gassen om bagved disken. Og så skal vi møde en fysiklærer, der har vundet en pris for sin evne til at formidle naturvidenskabens mysterier.
2/12/2016