Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt i dag: En ny bevægelsespark åbnede forleden i Odense. Der er blevet afholdt DM i fladfisk på Lolland. Og så skal vi møde en kvinde, der har været kassedame i 45 år.

Danmark Rundt - 19. september

Der var toppoint fra brugerne, da en ny bevægelsespark forleden åbnede i Odensebydelen Bolbro. Forleden blev der afholdt DM i fladfisk på Lolland, hvor det gælder om at fange den største fladfisk i vandet. Og så skal vi møde en kvinde, som har gjort noget, der efterhånden er lidt af en sjældenhed.
19/9/2016