Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 19. december

Vi skal møde Arne Andersen, som for tre år siden startede delebilsordningen byensbil.dk i Højmark, og siden er forretningen gået strygende. Randers blev i sidste uge ramt af en naturkatastrofe, hvor 300 specialister fra fire forskellige lande var med til redningsarbejdet - men det var kun en øvelse. Og så skal vi møde en kvinde, for hvem julen også handler om at mindes og tale om de kære, man har mistet.
19/12/2016