Serie
Danmark Rundt

Danmark Rundt - 18. oktober

En ukendt gerningsmand kastede en sten gennem ruden hos folketingskandidaten Malene Ambo-Rasmussen - og det er ikke første gang, det sker. Vi tager en tur til Thorupstrand, hvor fiskerne er godt sure på de hollandske fiskere, der formodentlig fisker langt over kvoterne. Og så er Rasmus Johannsen på bare 14 år blev dagens helt, da han slog alarm og sikrede sig, at der ikke var mennesker i et brændende hus.
18/10/2016

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.