Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 18. august

Flere syd- og sønderjyske bønder vil producere svinekød helt uden antibiotika, og det medicinfri svinekød hitter hos både forbrugere og producenter. 14-årige Mikkel Frederiksen kan snart bryste sig af at have gennemført at sove hver eneste nat udendørs i et helt år. Parkeringsvagter udsættes for trusler og grov chikane, men nu vil Aarhus Kommune udstyre p-vagterne med kamera på uniformen for at beskytte dem.
18/8/2016