Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I dagens Danmark Rundt kan du bl.a. møde søskende til handicappede børn, som på et kursus, lærer at tackle deres egen situation. At have HIV kan for det meste give dårlige reaktioner fra andre mennesker. Unge med sygdommen udgiver nu en bog, hvor de fortæller åbenhjertigt om problemet, og så skal vi sidst i udsendelsen møde Mads Søndergaard, som elsker at være kok.

Danmark Rundt

17/4/2015