Serie
Danmark Rundt

Danmark Rundt - 17. oktober

Lystfiskere i hobetal strømmede til Lillebælt, da havørreder i tusindvis undslap deres havbrug. Vi skal også med Sigurd Barret til historie-bog-lancering i hans hjemby Viborg. Og så skal vi omkring Vikingeskibsmuseet i Roskilde, som ønsker at få fredningen ophævet, så man kan bygge nyt i stedet for at føre den smuldrende bygning tilbage til udgangspunktet.
17/10/2016

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.