Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt: Hunden Molly hjælper Marcus med hans ADHD. Vendelbomål er blevet et hit og en forretningssucces i Hirtshals. Og så mindes Holstebro året 1993, hvor Leonard Cohen gæstede byen.

Danmark Rundt - 17. november

Hunden Molly har givet drengen Marcus en ro og et fokus, som hans ADHD ellers har berøvet ham. Dialekten Vendelbomål er en ganske god forretning, selvom det ikke sådan lige er til at forstå. Og så husker Holstebro tilbage til 1993, hvor netop afdøde Leonard Cohen gæstede byen.
17/11/2016