Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Når vi blænder op for næste udgave af Danmark Rundt skal vi blandt andet ud i naturen og møde nogle af de mennesker og dyr, der lever rundt om fx på vores mange øer. Vi skal et smut forbi Sejerø, hvor foreningslivet blomster - og så skal vi via et vildtkamera smugkigge på dyrelivet i det jyske. Vi skal også ud og køre ræs - så husk at se med.

Danmark Rundt

29/7/2015