Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I dagens Danmark Rundt, ser vi på vaskeægte skabskunst. I Ålborgs gader er en kunstmaler i gang med at dekorere byens kedelige el-skabe. Anders Damgaard her er passioneret ravsamler, men det er ikke bare almindeligt rav, der har hans interesse, og i slutningen af udsendelsen kan I komme med på badehotel. I Tisvildeleje ligger Helenekilde - et hotel, der er særligt kendt for sin fantastiske beliggenhed.

Danmark Rundt

31/7/2015