Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt 16. maj

I Danmark Rundt i dag: Sidste uges sommervejr lokkede cafégæsterne på gaden, og med dem følger afgifter for restauratørerne til kommunen i Næstved. For mange er kæledyret et familiemedlem, som er svært at efterlade på pension i ferietiden, men det har et ungt par nu fundet en løsning på. Og så skal vi se på en overhaling, der vakte stor opmærksomhed på trods af, at den foregik langt ude i rummet.
16/5/2016