Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I dagens Danmark Rundt, besøger vi Kronborg Slot, hvor de tager nye metoder i brug for at trække turisterne til. 4200 kilometer alene på en cykel på 14 dage. Det er hvad der venter en idrætsstuderende fra Odense, når han stiger op på cyklen og tager turen fra Belgien over de franske alper og hele vejen til Istanbul i det krævende transcontinental race, og til sidst i udsendelsen skal vi endnu en gang med på ø-stafet - denne gang går turen til Fejø.

Danmark Rundt

22/7/2015