Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

En lystsejlers tur på havet gik helt galt, da han forleden faldt overbord i Smålandsfarvandet ud for Sydsjælland. En forgæves redningsaktion både til vands og i luft blev sat i gang, da mandens båd blev fundet tom. Men så hele 17 timer efter ulykken blev lystsejleren fundet I LIVE - og det var ikke af myndighederne - men af en familie på sejltur. Mens sommeren for de fleste danskere er lig med en tiltrængt ferie, så er det nogle steder årets absolut travleste tid. Et af de steder, skal vi besøge nu. Vi skal på SOMMERTUR til Hjerl Hede.

Danmark Rundt

27/7/2015