Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt i dag: Selskabet bag Royal Arena har brugt flere millioner kroner på rejser og middage til ansatte. Nye fund af guld har øget salget af metaldetektorer. Og så har en mand opfundet en trådløs kobling til traileren.

Danmark Rundt - 15. december

Selskabet bag den nye Royal Arena i København beskyldes for at have spist, drukket og rejst for millioner af skattekroner. Nye guld-fund begået af amatør-arkæologer giver mange andre blod på tanden. Og så står Kurt Nielsen bag en ny opfindelse - en trådløs løsning til at koble en trailer til sin bil.
15/12/2016