Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Nordjylland er der sket lidt af en sensation. Her har et havørnepar nemlig udklækket de første unger nord for limfjorden i over 100 år. Og indtil for kort tid siden har reden da også været holdt hemmelig selv for naturvejlederen. Traditionen tro blev der forleden lagt fra land til det årlige FYN RUNDT for bevaringsværdige træskibe. Kom med på første del af sejladsen.

Danmark Rundt

26/7/2015